ADVERTISEMENT

  • Indonesian family’s home is a Doraemon fan’s dream house

    Doraemon is perhaps one of Japan’s most globally-recognised anime and manga characters. The robotic cat’s appeal doesn’t just transcend countries, but young and old as well. It could also turn entire families into life-long fans, as one Indonesian family has shown.

    View this post on Instagram

    Thanks Jesus Gudnite 😴

    A post shared by Reghina V K (@reghinakarwur) on

    Regina Karwur showed off her home, which turns out to be a dream house for any Doraemon fan out there. Together with her husband and two daughters, she showed off her house via her instagram page. From a Doraemon fridge to rigs featuring the lovable blue cat, this may be the most Doraemon-inspired home not only in Indonesia, but the entire world. Hey, their house’s exterior even has Doraemon’s Blue and White color scheme!

    View this post on Instagram

    haiiiii siang πŸ–πŸ» gmna kabarnya semua ☺️ yang minta foto dapur ☝🏻 angkat tangan πŸ˜„ tapi padahal sdh perna posting ya dapur hmmm kayaknya kalo scroll masih dapat di bagian bawah mungkin 😊 yg berubah cuma beberapa sih dan ketambahan bbrpa item juga ✌🏻 β€’ sedikit cerita emak emak, jadi setiap klo mo di snap pastinya bukan cuma saya yah ibuk ibuk homedecor lovers pasti juga sama 😁 *di beresin dlu dilap sampe bersih di rapiin dan siap siap cekrekkkkkk* πŸ“Έ dan taraaaaaa πŸ˜‚βœŒπŸ» β€’ semua postingan gallery rumah kecilku ini aku hanya pake hapeπŸ“² sekali sekali di edit utk pakein merk β€œbaca : nama” hahaha… sekiaaannnn dan terima kasihhhh 😘😘😘 β€’ selamat makan siang semua πŸ™ŒπŸ» πŸ”Ή πŸ”Ή πŸ”Ή πŸ”Ή πŸ”Ή #doraemon #doraemonlovers #rumahbiru #reghinahome #blue #home #dapur #love

    A post shared by Reghina V K (@reghinakarwur) on

    That is one beautiful home indeed! Now, this really makes me wonder how much a Gundam-themed house overhaul might cost…

    Sources: Regina Karwur’s InstagramΒ account



    Powered by Google


    Advertisement
    Advertisement
    Advertisement

    X